Over Knalwit

Onze principes & inspiratie

Wie is Knalwit

Femke Herder de eigenaar van ontwerpbureau Knalwit is een gepassioneerde ontwerper met jarenlange ervaring in de designwereld.

Haar liefde voor design begon op jonge leeftijd en is sindsdien alleen maar gegroeid. Ze gelooft dat een goed ontwerp niet alleen mooi moet zijn, maar ook functioneel en effectief. Haar missie is om klanten te helpen hun unieke visie te realiseren door middel van hoogwaardige ontwerpoplossingen die passen bij hun doelen en budget.

Haar expertise omvat een breed scala aan ontwerpdisciplines, waaronder logo-ontwerp, huisstijl, branding, standdesign, signing en meer. Ze blijft op de hoogte van de nieuwste trends in de designwereld om ervoor te zorgen dat haar klanten altijd de best mogelijke oplossingen krijgen. De productkennis van print en drukwerk is door haar carrière bovengemiddeld te noemen.

Wat dit designbureau onderscheidt, is de toewijding aan open communicatie en samenwerking met klanten. Ze gelooft in het belang van een goede relatie met klanten en werkt nauw samen met hen gedurende het hele ontwerpproces om ervoor te zorgen dat hun visie wordt gerealiseerd.

Als je op zoek bent naar een creatief, betrouwbaar en professioneel designbureau dat uw visie tot leven kan brengen, neem dan vandaag nog contact op met Knalwit. Femke kijkt ernaar uit om met je samen te werken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met geweldige ontwerpoplossingen.

Ervaring

Design - 7 jaar
Ontwerp - 7 jaar
Drukwerk - 11 jaar
Standbouw design - 5 jaar
Marketing - 7 jaar

Onze principes

Design gaat niet alleen over het creëren van iets moois, het gaat ook over het begrijpen van de behoeften van de gebruiker en het creëren van oplossingen die hun leven verbeteren.

Creativiteit

Creativiteit is belangrijk omdat het ons in staat stelt om nieuwe ideeën te bedenken, problemen op te lossen en de wereld om ons heen te innoveren.

Integriteit

Eerlijk en ethisch handelen in persoonlijke en professionele relaties, vertrouwen en respect opbouwen en integriteit zijn belangrijk.

Kwaliteit

Kwaliteit in design is een must omdat het ervoor zorgt dat het ontwerp effectief en functioneel is, de gebruiker een positieve ervaring biedt en bijdraagt aan de reputatie en merkwaarde van een bedrijf of product.

Onze klanten